Telefon

+381 62 852 10 10

Email

slimingstudio@yahoo.com

Radno vreme

Pon-Pet: 8-20h

Svima nam je poznat problem: jedete zdravu hranu, redovne vezbate i gubite tezinu. Ali ne tamo gde bi ste hteli, na primer na stomaku, zadnjici, bokovima i butinama. A pored obima koji se ne smanjuje tu je i celulit.

VacuStep trening dovodi do redukcije obima i celulita bas u tim problematicnim zonama. Kombinacija vakuma i kardio treninga poboljsava cirkulaciju krvi sto dovodi do obnavljanja strukture podkoznog tkiva, zatezanja koze i zeljenog oblika tela.

Pravi nacin da se borite protiv upornog celulita je VacuStep trening, program specijalno razvijen da dostigne maksimum smanjenja obima problematicnih zona zenskog tela. Vec u prve 4 nedelje treniranja mozete uzivati u vidljivom uspehu. 

90% zena se bori sa celulitom

Svaka zena ima sklonost da nagomilava dodatne celije masti na stomaku, zadnjici, bokovima i butinama. Ove celije obezbedjuju telu dovoljnu podrsku u potrebama za mastima tokom trudnoce. Naravno, i muskarci mogu imati celulit, ali mnogo redje, samo 10%. 

Pored vece kolicine masnih celija, zene imaju tanju kozu neko muskarci, za oko 25%. Vezivno tkivo je drugacije rasporedjeno kod zena i muskaraca. Dok je kod zena vezivno tkivo rasporedjeno paralelno, kod muskaraca je rasporedjeno horizontalno. Takodje, hormoni, konkretno estrogen, imaju veliku uticaj na razvoj celulita.

Muska i zenska koza

Zasto ne dolazi do smanjivanja celulita?

Pridrzavate se dijete, izgladnjujete se, ne preskacete treninge, ali i dalje imate celulit? Pitate se zasto?

Razlog za ovo je cirkulacija krvi. Gornji deo naseg tela dobija vise krvi nego donji deo. Zbog ovog gornji deo tela ima dobru upotrebu hranljivih materija, aktivan metabolizam i brze sagorevanje masti. Rezultat za donji deo tela je lose prihvatanje hranljivih materija, veoma spor metabolizam i usporeno sagorevanje masti. 

Masne celije se zadrzavaju u problematicnim zonama i blokiraju cirkulaciju krvi. Vakum tretman, koji je sastavan deo VacuStep treninga, preusmeravva cirkulaciju krvi iz gornjeg dela tela i intenzivira je u problematicnim zonama.  U veoma kratkom vremenskom periodu primeticete smanjenje obima, vidno poboljsanu strukturu koze i intenzivniju cikrulaciju krvi u donjem delu tela.

VacuStep trening pre i posle

PRE

POSLE

VacuStep trening posle

Ishrana pre VacuStep treninga

Na poseban nacin, nase vezivno tkivo zivi od onoga sto mu ponudimo nasom ishranom. Neko ko jede previse mesa i mlecnih proizvoda najverovatnije ce preplaviti svoje vezivno tkivo kiselinama. Vise proteina u ishrani znaci vise kiseline u organizmu. Posto samo telo proizvodi kiseline kao nusprodukt sagorevanja masti tokom metabolizma, podlozno je stalnoj izlozenosti kiselinama. Ovo vodi gubitku elasticnosti naseg tkiva. Svako ko zeli da ostane u formi, vitak i pravilno oblikovan mora da dovede svoj sistem baza i kiselina u ravnotezu. Pomoci ce dobro izbalansirana ishrana puna vitamina i balastnih materija i savesno rukovanje “nosiocima kiselina” poput mesa, slatkisa i kafe.

Pijte najmanje 2,5-3 litra vode i biljnih cajeva dnevno. Cajevi od koprive ili lista maslacka su posebno efikasni. Ova tecnost pomaze da se isperu otpadne materije i vrati energija vezivnom tkivu. Vasa koza ce ponovi biti glatka i elasticna. 

Nosioci kiselina su beli hleb, kolaci, mladi sir, jogurt, puter, zivotinjska mast, meso, secer, crna kafa, crni caj.

Nosioci baza su hleb od celog zrna, neglazirani pirinac, sveze voce i povrce, krompir, pecurke, hladno cedjeno ulje, sveze mleko, mineralna voda, biljni cajevi.

Pre VacuStep treninga treba da konzumirate ugljene hidrate zato sto:

  • telu je potrebno dovoljno vremena da absorbuje ugljene hidrate u energiju
  • apsorbovani ugljeni hidrati obezbedjuju da se masnoca sagoreva brzo i efikasno

Posle VacuStep treninga treba konzumirati protenine zato sto:

  • proteini obezbedjuju da neaktivne celije ponovo, posle duzeg vremene, postanu aktivne
  • aktivne celije sporije apsorbuju masti

Pridrzavanje ovih saveta u kombinaciji sa VacuStep treningom rezultirace reaktivacijom pasivnih celija tokom prvih 10 tretmana. Tokom preostalih tretmana aktivacija ovih celija ce porasti na jos veci nivo uz dodatni efekat da ce se ubuduce manje masnoce skladistiti u telu nakon obroka. 

Vazne informacije pre VacuStep treninga:

  •  Ne raditi nikakve vezbe pre treninga na VacuStep-u
  • Tokom faze “zagrevanja” nivo pulsa treba da ostane sto je moguce nizi
  • Tokom prvih treninga pulsa moze biti nesto visi
  • Preporucljivo je da redovno konzumirate tecnost u toku treninga
  • Trening traje 30min
  • Na trening obavezno poneti majcu, donji deo(sorts, pamucne helanke ili trenerku) i ciste patike
VacuStep trening

Zakljucak:

Iako potpuno prirodna pojava, celulit cini mnoge zene da se osecaju nesigurno u svojoj kozi. Ako zelite da se resite celulita postoji nekoliko koraka koje morate da se primenite.

Ako zelite da se resite celulita brzo i efikasno, VacuStep trening je ono sto vam treba. VacuStep je kombinacija vakum terapije i kardio treninga, koja daje veoma efikasne rezultate. On otklanja celulit, smanjuje obim, poboljsava cirkulaciju krvi i jos mnogo toga. 

Uz VacuStep trening preporucujemo i nasu anticelulit dijetu, kao i 3u1 Ultrakontur tretman za jos efikasnije i brze rezultate. 

Za vise informacija pozovite na +381 62 852 10 10 ili nam pisite na slimingstudio@yahoo.com

Recommended Articles

Call Now
Directions