Telefon

+381 62 852 10 10

Email

slimingstudio@yahoo.com

Radno vreme

Pon-Pet: 8-20h

Da li ste znali da samo 30min vezbanja na Power Plate zamenjuje 1.5h u teretani? Ovo je upravo jedan od razloga zasto je ovaj trening najbolji ako zelite da smrsate, da se resite celulita, oblikujete telo i posnate fit.

power plate

Power Plate i celulit

Vibracije koje pravi Power Plate mogu biti vrlo korisne u procesu otklanjanju celulita. 

Ove vibracije ometaju masne celije, uzrokujuci njihovo rano ‘umiranje’. Celije kolagena tada zamenjuju ove masne celije, a njihova proizvodnja kolagena i elastina se povecava. To pomaze da koza postane cvrsca i elasticnija.

Dakle, ako ste se pitali da li je Power Plate efikasan za celulit, sada znate! 

Rezultati

Sve studije koje su se bavile Power Plate-om, dokazale su isto. On ima veliki ucinak na povecanje snage misica, povecanje izdrzljivosti i mobilnosti. On takodje povecava protok krvi i kiseonika i smanjuje mogucnost pojave celulita. Takodje je poznat i po svom klinickom znacaju. Naime on pozitivno utice na osobe koje boluju od osteoporoze, kao i kod onih koji se oporavljaju od povreda i operacija.   

Kako izgleda trening na Power Plate?

Trening se sastoji iz vezbi snage, istezanja i na kraju masaze. Jedna vezba traje izmedju 30 i 45 sekundi. Rade se klasicne vezbe, kao i u parteru: cucanj, iskorak, trbusnjaci, ledjnjaci, sklekovi… Nakon samo 9 minuta intenzivnog vezbanja cirkulacija se povecava, kao i protok lifme.  Pri vezbanju se angazuje oko 90% misicnih vlakana, dok se klasicnim treningom angazuje samo 40%. Nakon vezbi snage slede vezbe istezanja i na kraju masaza. 

U koliko vam se cini da trening premalo traje, dodjite i uverite se koliko je trening efikasan. Prvi trening je besplatan! Treninzi su individualni. Obavezno je zakazivanje na +381 62 850 10 10. Na trening neophodno je poneti ciste patike, majcu i helanke.

Power Plate trening je dostupan u paketu od:

  1. 12 treninga = 8.000din. 

Ili u nekim od nasih paketa za mrsavljenje ili anticelulit paketa.

“Nepunih 8 godina se druzim sa Popovicima u Slimming Studiu. Uz njihovu pomoc ostvarila sam zeljenu tezinu, preoblikovala telo a svaki dolazak je melem za dusu! Sve preporuke!!”

-Dragana Bugarcic-

Call Now
Directions