Telefon

+381 62 852 10 10

Email

slimingstudio@yahoo.com

Radno vreme

Pon-Pet: 8-20h

Ako vas muci celulit, ovo je ono sto vam treba

VacuStep je posebna kombinacija dve izuzetno efikasne metode: vakum terapija i elipticni trenazer. U nastavku cete procitati vise o ovoj vrsti terapije.

VacuStep

Sta je vakum terapija?

Vakum terapija direktno aktivira cirkulaciju krvi u, tipicno kod zena, problematicnim regijama. To su kukovi, zadnjica i stomak. Pomocu ove specificne terapije uklanjanje masnog tkiva u podrucijima gde se ono najupornije skuplja, je mnogo lakse. Mnoge druge sportske aktivnosti i dijete nemaju ovu moc. Obim tela ce se vidno smanjiti za samo nekoliko treninga, a koza ce postati cvrsca. 

Sta je elipticni trenazer?

Prednosti elipticnog trenazera, koji je integriran u VacuStep su mnoge. Za razliku od druge sportske opreme, elipticni trenazer aktivira samo donji deo tela. On efikasno stimulise proces sagorevanja masti u problematicnim zonama. Vertikalni polozaj unutar VacuStepa osigurava optimalan protok limfe. Prirodni elipticni pokret stiti zglobove. 

Postoji i druga opcija a to je  Vacu-bike. Bicikl za vezbanje koji je integriran u VacuStep. On odmah osigurava optimalan dotok krvi u problematicna podrucja, poput stomaka, zadnjice i nogu. Bickil je mozda bolji izbor ako imate probleme sa donjim delom ledja, bolne zglobove ili jednostavno vise volite bicikl. Efekat je isti kao i kod VacuStepa sa trenazerom.

VacuStep

Zasto bas VacuStep?

Pridrzavate se dijete i vezbanja, ali tesko da je vidljiv uspeh u zeljenim podrucjima poput kukova, zadnjice i butina?

Cim se stvore ti masni slojevi zapocinje carobni ciklus. Masne celije pritiskaju krvne zile i ometaju pravilan proces ciscnja limfnog sistema. Neadekvatna cirkulacija krvi narusava smanjenje masnoce i otklanjanje toksicnih materija iz vezivnog tkiva.

VacuStep za cilj ima da smanji obim i poboljsa strukture koze u problematicnim zonama zena. Kombinacija vakuma i lakog kretanja na elipticnom trenazeru ili biciklu integriranog u dobro oblikovano kuciste dovodi do toga da ce se blokade u krvnim zilama osloboditi i cirkulacija znacajno poboljsati. Pravilan protok krvi unutar problematicnih zona je osnova za uspesno smanjenje masti. Celije ce bolje apsorbirati hranjive materije i poboljsati metabolizam. U vrlo kratkom vremenskom razdoblju bice vidljiv i merljiv ogroman gubitak obima i znacajno smanjenje  tvrdoglavog celulita u problematicnim podrucjima koja su otporna na bilo koju vrstu vezbi. 

 

Rezultati:

  1. Vakuum osigurava bolju cirkulaciju krvi u donjem delu tela i otvara blokade u celijama i krvnim zilama.
  2. Masne celije ce se aktivirati, a visak masti ce sagoreti.
  3. Opseg problematicnih zona znacajno ce se smanjiti.
  4. Cak ce i tvrdoglavi celulit nestati.
  5. Ojacacete misice.
  6. Poboljsace se zdravlje generalno i povecati kondicija.
  7. Dobra apsorpcija hranjivih materija i aktivan metabolizam
  8. Manje “hladnih zona” (noge i stopala) zbog boljeg protoka krvi
rezultati-vacustep

Kako izgleda trening na VacuStep-u?

Trening na Vacu Step-u traje 30min, a koliko ce treninga biti potrebno zavisi od mnogih faktora, i to utvrdjujemo na licu mesta. Osoba koja vezba pricvrscuje gumenu suknju oko struka/trbuha, a zauzvrat je suknja pricvrscena na obod kucista VacuStep. 

Na pocetku treninga pedale okrecete umerenim tempom, koji se malo pojaca na sredini treninga. U toku treninga vodimo racuna o vasem pulsu, koji treba da bude u razmaku 120-140, u zavisnosti od starosni dobi. Prepuruka je piti vodu u toku treninga. Pred kraj treninga usporavate tempo. 

Na trening obavezno poneti majcu i donji deo(pamucne helanke, sorts ili pamucnu trenerku), kao i ciste patike.

VacuStep trening je dostupan u paketima od:

  1. 12 treninga = 6.000din. 
  2. 20 treninga = 10.000din

Ili u nekim od nasih paketa za mrsavljenje ili anticelulit paketa.

Call Now
Directions